خدمات شرکت رامسین

گیاهان آپارتمانی

گیاهان آپارتمانی 1 طراحی دکوراسیون داخلی

فهرست مطالب

دلایل زیادی برای ترکیب گیاهان آپارتمانی با دکوراسیون منزل وجود دارد.از جمله این دلایل میتوان به تصفیه هوا، احساس خوشامدگویی و سرزندگی فضا اشاره کرد.

با این حال برای بسیاری از ما زنده نگه داشتن گیاهان آپارتمانی بخصوص هنگامی که نور خورشید و فضای آپارتمان ما محدود باشد. مانند بسیاری از خانه های شهر تهران و سایر شهرهای بزرگ میتواند به یک چالش تبدیل شود.

گیاهان آپارتمانی گران قیمت

گیاهان آپارتمانی گران قیمت در دنیای باغبانی و جلوه‌های داخلی پرطرفداری هستند. این گیاهان با ظاهر خیره‌کننده، پذیرایی و جذابیت به فضای آپارتمان شما زندگی می‌بخشند. اما توجه: قبل از خرید هر گیاهی، به نیازها و مراقبت‌های لازم آن توجه کنید.

یکی از گیاهان آپارتمانی گران قیمت، فیکوس لیراتا است. برگ‌های سبز تیره و الگوهای نمایان در این گیاه طبیعی به نظر می‌رسند و برای دکوراسیون داخلی منحصر بفرد ایده‌آل هستند. قیمت بالای آن به علت رشد آهسته و نیاز به مراقبت ویژه است.

گیاه ساموکولوس (Sansevieria) همچنین جزو گیاهان گران قیمت می‌باشد. این گیاه با برگ‌های سبز تیره و الگوهای متنوع شناخته می‌شود. ساموکولوس به راحتی در هر شرایطی رشد می‌کند و بسیار مقاوم است، اما قیمت بالای آن به دلیل طولانی بودن زمان رشد است.

گیاه فیلودندرون (Philodendron) نیز از جمله گیاهان آپارتمانی گران قیمت است. این گیاه با برگ‌های بزرگ و سبز جذابیت خاصی دارد و در طراحی داخلی فضاهای مدرن و طبیعی بسیار استفاده می‌شود.

برخی از گیاهان آپارتمانی دیگر که قیمت‌های بالایی دارند عبارتند از: قلب عروس (Calathea orbifolia)، مونسترا (Monstera Deliciosa) و بانداژ (Bandage Agave).

به طور کلی، گیاهان آپارتمانی گران قیمت به دلیل ظاهر زیبا، صدها ساله بودن و رشد آهسته خود بازار پرطرفداری دارند. اما قبل از اقدام به خرید، معتبرترین منابع را مطالعه کرده و نیازهای رشد و مراقبت را به‌دقت بررسی کنید.

گیاهان آپارتمانی مقاوم

گیاهان آپارتمانی مقاوم نه تنها به عنوان تزئینی زیبا بلکه به عنوان دوستان سبزی که با شرایط داخلی متغیر سازگار هستند، به خانه‌ها حس آرامش و زیبایی می‌بخشند. در این متن، به بررسی گیاهانی که مقاومت بالا و مراقبت آسانی دارند، پرداخته خواهد شد.

طراحی و دکوراسیون سالن آمفی تئاتر| طراحی و اجرای سالن های آمفی تئاتر و همایش

۱. سانسوریا (Sansevieria):
گیاه سانسوریا یا زبان مادری، از گیاهانی است که در برابر نور کم و نور زیاد، دمای متغیر و آب زیاد مقاوم است. این گیاه با ایجاد اکسیژن در شب، یک گزینه فوق‌العاده برای اتاق خواب است.

۲. زیتون (Olive Tree):
زیتون گیاه دیگری است که بسیار مقاوم و زیباست. این گیاه به شرایط نور کم، خشکی هوا و حتی تغییرات دمایی متناوب تحمل می‌کند. همچنین، برگ‌های شناور زیتون به فضا طراحی خاصی می‌بخشد.

۳. فیکوس الاستیکا (Ficus Elastica):
فیکوس الاستیکا یا روبه‌رو، گیاه دیگری است که به شرایط نور کم و آبیاری متداول سازگاری دارد. برگ‌های بزرگ و چرب این گیاه جلوه‌ای زیبا به داخل منزل می‌بخشد.

۴. آسپراگوس (Asparagus Fern):
گیاه آسپراگوس با برگ‌های سبز و دارای تارهای نازک، در مقابل نور کم، خشکی و حتی در شرایط خنک تر نیز می‌تواند رشد کند. این گیاه از جمله گیاهان پر مقاوم به شرایط داخلی است.

۵. آلوئه‌ورا (Aloe Vera):
آلوئه‌ورا گیاهی است که علاوه بر اینکه مقاوم به نور کم و خشکی هوا است، گونه‌ای از آن در افزایش کیفیت هوا نیز نقش دارد. گیاه آلوئه‌ورا با مراقبت آسان و خواص درمانی خود، گزینه عالی برای آپارتمان‌هاست.

۶. زنبق (Peace Lily):
زنبق گیاهی با گل‌های سفید زیبا و برگ‌های سبز تیره است. این گیاه به شرایط نور کم، آبیاری متداول و حتی تصفیه هوا توسط خود، مقاومت خوبی دارد.

۷. فیدلیفرا (Fiddle Leaf Fig):
گیاه فیدلیفرا با برگ‌های بزرگ و خشن، یک انتخاب شیک و مقاوم برای آپارتمان‌هاست. این گیاه به نور فراوان نیاز دارد و در شرایط خشکی هم می‌تواند رشد کند.

 ۸. پاتونیا (Peperomia):
گیاه پاتونیا با برگ‌های ضخیم و رنگارنگ، به شرایط نور کم و آب کم سازگاری دارد. این گیاه با ظاهری شاداب و جذاب، جلوه‌ی خاصی به فضا می‌بخشد.

گیاهان آپارتمانی 1

اسم و عکس گلهای آپارتمانی

برای اینکه تعهد و مراقبت از از گیاهان آپارتمانی را کمی ساده تر کنیم، در ادامه این مطلب از رامسین به بررسی ۱۰ نمونه از گیاهان مقاوم آپارتمانی پرداخته ایم.

مزایای استفاده از مواد شوینده اکولوژیکی!

۱- گیاه پوتوس ( پتوس ) Pothos – Epipremnum Aureum

گیاه پوتوس جزو گیاهان سبزبرگ است که برای ایجاد خس سرزندگی در آپارتمان مناسب است. پتوس همچنین برای آویزان کردن از بالکن به عنوان یک گیاه معلق نیز مناسب میباشد.
این گیاه آپارتمانی به دلیل دارا بودن خاصیت های تصفیه کنندگی هوا باعث میشود گازهای سمی مانند ( فرمالدئید ) که معمولا در وسایل خانه مانند فرش و قالیچه ها وجود دارد، جذب و از بین میبرد. آنها میتوانند در شرایط نوری مختلف زنده بمانند اما باید توجه داشت که نور کم باعث ایجاد زردی در برگ های آن ها میشود.

گباه اپارتمانی پتوس آویزان

۲- سنسویرا ( سانسوریا یا گیاه مار ) Snake Plant – Sansevieria Trifasciata

سنسویرا از مقاوم ترین گیاهان آپارتمانی است. این گیاه هفته ها بدون رسیدگی میتواند تازه گی و ظاهر زیبای خود را حفظ کند. سانسوریا بری نگهداری در محیط های کم نور و کم آب گزینه مناسبی است.
یکی از مزیت های اصلی گیاه مار توانایی تصفیه هوا از سمومی مانند فرمالدئید و بنزن است.

گیاه آپارتمانی مار سنسوریا

۳. زامیفولیا ( گیاهZamioculcas Zamiifolia  ( zz 

زادگاه این گیاه آپارتمانی کشور زانگبار Zanzibar یکی از کشورهای شرق آفریقا است که بومیان آن منطقه آن را با نام گیاه آینده میشناسند.
زامیفولیا یک از کم نور ترین گیاهان موجود است که فقط به ۳ بار آبیاری در ماه نیاز دارد. همچنین این گیاه آفات را به خود جذب نمی کند.

گیاه آپارتمانی برگ عبایی

۴- برگ عبایی ( کارخانه آهن ) Aspidistra Elatior

گیاهان آپارتمانی برگ عبایی برگ های سبز تیره رنگ دارند و میتوانند زیبایی چشم نوازی را به هر گوشه از فضای خانه اضافه کنند.
آنها گیاهان کم میل به آب هستند و میتوانند مدتها با نور کم و خاک ضعیف زنده بمانند.

گیاه برگ عبایی کارخانه آهن گیاه آپارتمانی

۵- انواع کاکتوس Cacti – Cactaceae

اگر شما از آن دسته از افرادی که به دنبال تنوع زیاد گیاهان آپارتمانی هستید، پیشنهاد میکنیم به سراغ انواع کاکتوس بروید.
کاکتوس ها در انواع و اقسام، اندازه های مختلف و اشکال عجیب و غریب موجود هستند. کاکتوس ها میتوانند در صحرا زنده بمانند. اگر در آپارتمان خود پنجره رو به آفتاب دارید استفاده از کاکتوس در خانه میتواند انتخاب مناسبی باشد.
گیاهان آپارتمانی کاکتوس

اتاق خواب مهمان

۶- ساکولنت ها ( ساکیولنت ها ) Succulents

چطور کسی که عاشق گیاهان آپارتمانی هست، میتواند یک ساکولنت را دوست نداشته باشد؟

بازار این گیاهان دوست داشتی در چند سال گذاشته بسیار پررونق شده است.شاید یکی از دلایل آن این است که ساکیولنت ها اصلا خراب نمیشوند. تنها جیزی که برای ادامه زندگی این کوچولوهای زیبا نیاز است ماهی یکبار کمی نور خورشید و آب می باشد.

ساکولنت ها ساکیولنت گیاهان آپارتمانی

۷- برگ گندمی ( گیاه عنکبوت یا گل عنکبوتی ) Spider Plant – Chlorophytum Comosum

برگ گندمی ها نیز در گروه گیاهان آپارتمانی کم نور قرار دارند.این گیاهان با رشد شاخه هایی خارج از گلدان خود تکثیر می شوند.اگر به دنبال شلوغی زیاد و سرسبزی خانه خود هستید این گیاهان انتخاب مناسبی است.

برگ گندمی گیاه اپارتمانی

۸- گیاه بامبو Bamboo

بامبو برای زنده ماندن فقط به آب و سایه نیاز دارد. این گیاه آپارتمانی علاوه بر زیبایی ظاهری به منظور ایجاد یک فضای مثبت نیز در نظر گرفته میشود.

این گیاه یک نمونه زنده از عناصر فنگ شویی، آب، چوب، و زمین محسوب میشود.

bamboo بامبو گیاه آپارتمانی

bamboo بامبو گیاه آپارتمانی 2

۹- درخت فیکوس Ficus benjamina

اگر در آپارتمان خود به اندازه کافی فضا برای داشتن یک درخت پرآب دارید بسیار خوش شانس هستید و درخت فیکوس همان چیزیست که به آن نیاز دارید.

این گیاه جذاب نیاز به مراقبت کمی دارد. هنگامی که فیکوس جوان است میتوان تنه های متعدد آن را به هم بافت تا به همین شکل رشد کند.اگرچه فیکوس یک گیاه آپارتمانی است اما در محیط بیرون از خانه هم میتوان ان را پرورش داد که در این صورت ارتفاع آن به ۵۰ فوت نیز خواهد رسید.

درخت فیکوس گیاه آپارتمانی 1

۱۰- گیاه برگ قاشقی یا سوسن صلح ( گل چمچمه ای ، اسپاتی فلیوم ) Peace Lily – Spathiphyllum Wallisii

این گیاه آپارتمانی زیبا دارای برگ های سبز تیره و گل های سفید و زیبا است. زنبق صلح برای بقا به نور کمی نیاز دارد و برای فضاهای آپارتمانی کوچک بسیار مناسب است. نور مستقیم خورشید میتواند به این گیاه آسیب بزند. این گیاه همچنین به آبیاری زیادی نیاز ندارد.

گیاه آپارتمانی اسپایتی فلیوم یا سوسن صلح 2

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *